Skip to content

Productiemedewerker

Nederland, Noord-Brabant, BergeijkProductie

Functieomschrijving

Jouw rol:

Bij Bax Metaal vinden er binnen onze productie nog veel andere werkzaamheden plaats naast kanten en lassen. Als Productiemedewerker zorg je er eigenlijk voor dat de Kanters en Lassers altijd vooruit kunnen. De rol van productiemedewerker is redelijk nieuw binnen de organisatie.

Je hoeft daarom echt niet overal kennis van te hebben. Er is genoeg ruimte om het je allemaal te leren. En als je interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen binnen Bax Metaal dan bieden we je daarvoor graag de mogelijkheden.


Over ons bedrijf: 
Onze mensen zijn leergierige, gepassioneerde vakidioten. Meedenkend en een tikkeltje eigenwijs. Altijd in beweging om onze klanten trots te maken. Trots door keer op keer te bewijzen dat geen uitdaging ons te veel is. Trots omdat we hen steeds weten te verrassen met nieuwe kennis en oplossingen. Trots omdat we altijd doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Bij Bax Metaal draait alles om vooruitgang. Niet omdat we nooit tevreden zijn, of dat we goed nooit goed genoeg vinden. We geloven simpelweg niet in stilstaan en afwachten. Wij zoeken continu naar oplossingen die ervoor zorgen dat wat nu heel goed is, de volgende keer net wat beter is. Beter omdat dat de uitdagingen met zich meebrengt waar wij van houden. Beter omdat dat ons scherp en alert houdt. Maar vooral beter omdat het ruimte biedt voor ontwikkeling en innovatie. Ruimte om te leren, te experimenteren en te groeien. En dat is dan weer beter voor onze klanten.


Trotse klanten en blije collega’s, dat is waar we het voor doen. En dat is precies waarom wij zeggen: “goed kan altijd beter.”

Kijk voor meer informatie op www.baxmetaal.nl


Bax Metaal biedt:

  • Een zeer uitdagende baan waarin je veel vrijheid krijgt voor een bijdrage aan de verdere professionalisering van het bedrijf;
  • Een hecht team met korte lijntjes;
  • Een warme werkomgeving met fijne collega’s. Alles wat je van een Brabants bedrijf mag verwachten;
  • Een goed salaris met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden volgens het geldende CAO, waaronder serieuze ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je hebt enkele jaren ervaring in de metaalverwerkende industrie;
  • Je hebt passie voor het maken van een mooi product;
  • Je bent een hard werkende, gezellige collega;
  • Je bent nauwkeurig en hebt altijd oog voor kwaliteit.