Skip to content

Lasser (RVS & Staal)

Bergeijk, Noord-Brabant, NederlandProductie

Functieomschrijving

Jouw rol:
Als Lasser kom je bij Bax Metaal terecht in een fonkelnieuw bedrijfspand waarin jij als specialist in RVS en Staal aan de slag gaat.
Aan de hand van een werktekening kun jij onderdelen en producten samenstellen en lassen. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces. Je keurt de basisonderdelen op volledigheid en signaleert eventuele knelpunten welke je bespreekt met je teamleider.

Onze opdrachten zijn veelal kleinschalig en afwisselend. Afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project voer jij dit zelfstandig uit of in teamverband. Signaleer jij fouten in het materiaal, dan meld je dit aan de teamleider. Jij bent namelijk samen met de teamleider verantwoordelijk voor de beste oplossing voor de klant.


Over ons bedrijf: 

Onze mensen zijn leergierige, gepassioneerde vakidioten. Meedenkend en een tikkeltje eigenwijs. Altijd in beweging om onze klanten trots te maken. Trots door keer op keer te bewijzen dat geen uitdaging ons te veel is. Trots omdat we hen steeds weten te verrassen met nieuwe kennis en oplossingen. Trots omdat we altijd doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Bij Bax Metaal draait alles om vooruitgang. Niet omdat we nooit tevreden zijn, of dat we goed nooit goed genoeg vinden. We geloven simpelweg niet in stilstaan en afwachten. Wij zoeken continu naar oplossingen die ervoor zorgen dat wat nu heel goed is, de volgende keer net wat beter is. Beter omdat dat de uitdagingen met zich meebrengt waar wij van houden. Beter omdat dat ons scherp en alert houdt. Maar vooral beter omdat het ruimte biedt voor ontwikkeling en innovatie. Ruimte om te leren, te experimenteren en te groeien. En dat is dan weer beter voor onze klanten.


Trotse klanten en blije collega’s, dat is waar we het voor doen. En dat is precies waarom wij zeggen: “goed kan altijd beter.”


Kijk voor meer informatie op www.baxmetaal.nl

Bax Metaal biedt: 

  • Een uitdagende baan waarin je veel vrijheid krijgt voor een bijdrage aan de verdere professionalisering van het bedrijf;
  • Een warme werkomgeving met fijne collega’s. Alles wat je van een Brabants bedrijf mag verwachten;
  • Een goed salaris met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden volgens het geldende CAO, waaronder serieuze ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je hebt enkele jaren ervaring in de metaalverwerkende industrie;
  • Je hebt passie voor het maken van een mooi product;
  • Je bent een hard werkende, gezellige collega;
  • Je bent nauwkeurig en hebt altijd oog voor kwaliteit.