Skip to content

Kanter Zetter

Bergeijk, Noord-Brabant, NederlandProductie

Functieomschrijving

Jouw rol:

Kom werken met de modernste machines in onze nieuwe fabriek en met de leukste collega's. Alles top geregeld zodat jij kunt doen waar je goed in bent!


Als CNC Kanter / Zetter bij Bax Metaal ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces op het gebied van het produceren en bewerken van hoogwaardige plaatconstructies. Met jouw technische kennis kun jij werktekeningen lezen en vouw jij het plaatmateriaal in vorm volgens de wensen van de klant. De machine wordt door jou zelfstandig ingesteld, afgesteld en onderhouden. 


Met jouw oog voor kwaliteit signaleer je mogelijke verbeteringen of afwijkingen. Jij bespreekt deze direct met je teamleider en je collega’s en samen gaan jullie kijken naar de beste oplossing. We willen tenslotte alleen producten van de hoogste kwaliteit afleveren bij onze klanten.Over ons bedrijf: 

Onze mensen zijn leergierige, gepassioneerde vakidioten. Meedenkend en een tikkeltje eigenwijs. Altijd in beweging om onze klanten trots te maken. Trots door keer op keer te bewijzen dat geen uitdaging ons te veel is. Trots omdat we hen steeds weten te verrassen met nieuwe kennis en oplossingen. Trots omdat we altijd doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Bij Bax Metaal draait alles om vooruitgang. Niet omdat we nooit tevreden zijn, of dat we goed nooit goed genoeg vinden. We geloven simpelweg niet in stilstaan en afwachten. Wij zoeken continu naar oplossingen die ervoor zorgen dat wat nu heel goed is, de volgende keer net wat beter is. Beter omdat dat de uitdagingen met zich meebrengt waar wij van houden. Beter omdat dat ons scherp en alert houdt. Maar vooral beter omdat het ruimte biedt voor ontwikkeling en innovatie. Ruimte om te leren, te experimenteren en te groeien. En dat is dan weer beter voor onze klanten.


Blije klanten en trotse collega’s, dat is waar we het voor doen. En dat is precies waarom wij zeggen: “goed kan altijd beter.”


Kijk voor meer informatie op www.baxmetaal.nl

Bax Metaal biedt: 

  • Een uitdagende baan waarin je veel vrijheid krijgt voor een bijdrage aan de verdere professionalisering van het bedrijf;
  • Een warme werkomgeving met fijne collega’s en korte lijntjes. Alles wat je van een Brabants bedrijf mag verwachten;
  • Een goed salaris met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden volgens het geldende CAO, waaronder serieuze ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je hebt enkele jaren ervaring in de metaalverwerkende industrie;
  • Je hebt passie voor het maken van een mooi product;
  • Je bent een hardwerkende, gezellige collega;
  • Je bent nauwkeurig en hebt altijd oog voor kwaliteit.

of