Skip to content

CNC Kanter/Zetter Fulltime.

Bergeijk, Noord-Brabant, NederlandProductie

Functieomschrijving

Jouw rol:

Als CNC Kanter / Zetter kom jij te werken in een gloednieuw pand met een zeer modern machinepark. Alle faciliteiten zijn aanwezig om je werk tot in perfectie te kunnen uitvoeren.


Jij bent verantwoordelijk voor het produceren en bewerken van hoogwaardige plaatconstructies. Aan de hand van een werktekening vouw jij het plaatmateriaal in de gewenste vorm zodat je collega’s van de lasafdeling het kunnen verwerken volgens specificaties van de klant. Jij stelt zelfstandig de machines in, stelt ze af en onderhoudt ze.


Omdat binnen Bax Metaal kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid centraal staan, voer jij regelmatig een controle uit op de maatvoering en de kwaliteit van je productie. Wanneer jij fouten signaleert in het materiaal, meldt je dit direct aan je teamleider en bedrijfsbureau. Samen met hen ga je op zoek naar de beste oplossing.


Over Bax Metaal:

Onze mensen zijn leergierige, gepassioneerde vakidioten. Meedenkend en een tikkeltje eigenwijs met een kritische blik. Altijd in beweging om onze klanten trots te maken. Trots door keer op keer te bewijzen dat geen uitdaging ons te veel is. Trots omdat we hen steeds weten te verrassen met nieuwe kennis en oplossingen. Trots omdat we altijd doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Bij Bax Metaal draait alles om vooruitgang. Niet omdat we nooit tevreden zijn, of dat we goed nooit goed genoeg vinden. We geloven simpelweg niet in stilstaan en afwachten. Wij zoeken continu naar oplossingen die ervoor zorgen dat wat nu heel goed is, de volgende keer net wat beter is. Beter omdat dat de uitdagingen met zich meebrengt waar wij van houden. Beter omdat dat ons scherp en alert houdt. Maar vooral beter omdat het ruimte biedt voor ontwikkeling en innovatie. Ruimte om te leren, te experimenteren en te groeien. En dat is dan weer beter voor onze klanten.


Trotse klanten en blije collega’s, dat is waar we het voor doen. En dat is precies waarom wij zeggen: “goed kan altijd beter.”

Kijk voor meer informatie op www.baxmetaal.nl


Bax Metaal biedt:

  • Een uitdagende baan waarin je veel vrijheid krijgt voor een bijdrage aan de verdere professionalisering van het bedrijf;
  • Een warme werkomgeving met fijne collega’s. Alles wat je van een Brabants bedrijf kunt verwachten;
  • Een goed salaris met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden volgens het geldende CAO, waaronder serieuze ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je hebt een passie voor metaal en techniek en voelt je thuis in een productieomgeving; 
  • Je maakt graag deel uit van een team, maar vindt zelfstandig ook je draai;
  • Je bent leergierig, denkt actief mee en bent een echte aanpakker; 
  • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal.