Skip to content

CNC Kanter/Zetter Fulltime

Nederland, Noord-Brabant, BergeijkProductie

Functieomschrijving

Jouw rol:
Als CNC Kanter / Zetter bij Bax Metaal ben jij verantwoordelijk voor het gehele proces op het gebied van het produceren en bewerken van hoogwaardige plaatconstructies. Jij komt te werken in een gloednieuw pand met daarin alle faciliteiten om je werkt zo effectief en efficiënt mogelijk uit te kunnen voeren.


Met jouw technische kennis kun jij werktekeningen lezen en vouw jij het plaatmateriaal op de juiste maat en vorm volgens de wensen van de klant. De machine wordt door jou zelfstandig ingesteld, afgesteld en onderhouden. Uiteraard controleer jij regelmatig op kwaliteit en maatvoering van de producten die door jou bewerkt worden.


Omdat je een oog voor kwaliteit hebt, signaleer je plaatmaterialen die afwijken van de norm. Jij bespreekt dit direct met je teamleider en je collega’s en samen gaan jullie kijken naar de beste oplossing voor de klant. We willen tenslotte alleen volwaardige producten afleveren bij onze klanten met de juiste kwaliteit.


Over Bax Metaal:

Onze mensen zijn leergierige, gepassioneerde vakidioten. Meedenkend en een tikkeltje eigenwijs met een kritische blik. Altijd in beweging om onze klanten trots te maken. Trots door keer op keer te bewijzen dat geen uitdaging ons te veel is. Trots omdat we hen steeds weten te verrassen met nieuwe kennis en oplossingen. Trots omdat we altijd doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Bij Bax Metaal draait alles om vooruitgang. Niet omdat we nooit tevreden zijn, of dat we goed nooit goed genoeg vinden. We geloven simpelweg niet in stilstaan en afwachten. Wij zoeken continu naar oplossingen die ervoor zorgen dat wat nu heel goed is, de volgende keer net wat beter is. Beter omdat dat de uitdagingen met zich meebrengt waar wij van houden. Beter omdat dat ons scherp en alert houdt. Maar vooral beter omdat het ruimte biedt voor ontwikkeling en innovatie. Ruimte om te leren, te experimenteren en te groeien. En dat is dan weer beter voor onze klanten.


Trotse klanten en blije collega’s, dat is waar we het voor doen. En dat is precies waarom wij zeggen: “goed kan altijd beter.”

Kijk voor meer informatie op www.baxmetaal.nl


Bax Metaal biedt:

  • Een zeer uitdagende baan waarin je veel vrijheid krijgt voor een bijdrage aan de verdere professionalisering van het bedrijf;
  • Een hecht team met korte lijntjes;
  • Een warme werkomgeving met fijne collega’s. Alles wat je van een Brabants bedrijf kunt verwachten;
  • Een goed salaris met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden volgens het geldende CAO, waaronder serieuze ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je hebt een passie voor metaal en techniek en voelt je thuis in een productieomgeving; 
  • Je hebt een oog voor detail, bent kwaliteitsbewust, stressbestendig, kritisch en resultaatgericht. Het kan altijd beter is jouw motto;
  • Je maakt graag deel uit van een team, maar vindt zelfstandig ook je draai;
  • Je bent leergierig, denkt actief mee en bent een echte aanpakker; 
  • Je hebt een MBO denk- en werkniveau en beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal.