Skip to content

CNC Kanter / Zetter

Nederland, Noord-Brabant, Bergeijk

Functieomschrijving

Jouw rol:
Bax Metaal is continu in beweging, zit boordevol ambitie en blijft zich ontwikkelen op alle mogelijke gebieden. Zo zijn wij gestart met de nieuwbouw van onze bedrijfshal. Als CNC Kanter / Zetter kom jij te werken in een gloednieuw pand met een zeer modern machinepark. Alle faciliteiten zijn aanwezig om je werk tot in perfectie te kunnen uitvoeren.


Als CNC Kanter / Zetter ben jij verantwoordelijk voor het produceren en bewerken van hoogwaardige plaatconstructies. Aan de hand van een werktekening vouw jij het plaatmateriaal in de gewenste vorm zodat je collega’s van de lasafdeling het kunnen verwerken volgens specificaties van de klant. Jij stelt zelfstandig de machines in, stelt ze af en onderhoudt ze.


Omdat binnen Bax Metaal kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid centraal staan, voer jij regelmatig een controle uit op de maatvoering en de kwaliteit van je productie. Wanneer jij fouten signaleert in het materiaal, meldt je dit direct aan je teamleider en bedrijfsbureau. Samen met hen ga je op zoek naar de beste oplossing.


Over Bax Metaal:
Bax Metaal biedt oplossingen in de vorm samengesteld plaatwerk en buisconstructies in RVS, aluminium en staal. Begonnen 1987 in Westerhoven. Inmiddels alweer bijna 14 jaar gevestigd in Bergeijk. Een knipschaar en een kantbank in een garage aan huis, hebben in de loop der jaren plaats gemaakt voor twee bedrijfshallen – met daarin een bijzonder geavanceerd machinepark – van samen zo’n 9000 m2.


In ruim 30 jaar heeft Bax Metaal brede kennis en expertise opgebouwd die we graag inzetten voor de klant. Voor vrijwel ieder probleem kunnen zij een oplossing bieden. Gedreven vakmensen en automatische bewerkingsmachines maken het mogelijk om producten snel en vakkundig te realiseren. Er wordt doorlopend gewerkt aan een constante, hoge kwaliteit door middel van procesbewaking en voortdurende controles van kwaliteitseisen.


Kijk voor meer informatie op www.baxmetaal.nl


Bax Metaal biedt:

  • Een zeer uitdagende baan waarin je veel vrijheid krijgt voor een bijdrage aan de verdere professionalisering van het bedrijf;
  • Een hecht team met korte lijntjes;
  • Een warme werkomgeving met fijne collega’s. Alles wat je van een Brabants bedrijf mag verwachten;
  • Een goed salaris met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden volgens het geldende CAO, waaronder serieuze ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je hebt passie voor metaal en techniek en voelt je thuis in een productieomgeving; 
  • Je hebt een oog voor detail, bent kwaliteitsbewust, stressbestendig, kritisch en resultaatgericht. Het kan altijd beter is jouw motto;
  • Je maakt graag deel uit van een team, maar vindt zelfstandig ook je draai;
  • Je bent leergierig, denkt actief mee en bent een echte aanpakker.