Skip to content

Allround Productiemedewerker

Bergeijk, Noord-Brabant, NederlandProductie

Functieomschrijving

Jouw rol:

Naast kanten en lassen vinden er binnen onze productie nog veel andere werkzaamheden plaats. Als Productiemedewerker zorg jij er eigenlijk voor dat de Kanters en Lassers altijd vooruit kunnen. 

Tot je werkzaamheden behoren onder andere: Boren, puntlassen, inserts persen, stiftlassen en verzinken. 


Je hoeft echt niet overal kennis van te hebben. Wij kunnen je dat allemaal leren. En als je interesse hebt om jezelf verder te ontwikkelen dan bieden wij je daarvoor graag de mogelijkheden.


Over ons bedrijf: 

Onze mensen zijn leergierige, gepassioneerde vakidioten. Meedenkend en een tikkeltje eigenwijs met een kritische blik. Altijd in beweging om onze klanten trots te maken. Trots door keer op keer te bewijzen dat geen uitdaging ons te veel is. Trots omdat we hen steeds weten te verrassen met nieuwe kennis en oplossingen. Trots omdat we altijd doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Bij Bax Metaal draait alles om vooruitgang. Niet omdat we nooit tevreden zijn, of dat we goed nooit goed genoeg vinden. We geloven simpelweg niet in stilstaan en afwachten. Wij zoeken continu naar oplossingen die ervoor zorgen dat wat nu heel goed is, de volgende keer net wat beter is. Beter omdat dat de uitdagingen met zich meebrengt waar wij van houden. Beter omdat dat ons scherp en alert houdt. Maar vooral beter omdat het ruimte biedt voor ontwikkeling en innovatie. Ruimte om te leren, te experimenteren en te groeien. En dat is dan weer beter voor onze klanten.


Trotse klanten en blije collega’s, dat is waar we het voor doen. En dat is precies waarom wij zeggen: “goed kan altijd beter.”

Kijk voor meer informatie op www.baxmetaal.nl


Bax Metaal biedt: 

  • Een goed salaris met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden volgens het geldende CAO;
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden behoren tot de mogelijkheden;
  • De vrijheid om een bijdrage te leveren aan onze toekomst;
  • Een hecht team met korte lijntjes;
  • Een fijne werkomgeving in een prettig team binnen een stabiele organisatie.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je hebt een passie voor metaal en techniek en voelt je thuis in een productieomgeving; 
  • Je hebt een oog voor detail, bent kwaliteitsbewust, stressbestendig, kritisch en resultaatgericht. Het kan altijd beter is jouw motto;
  • Je maakt graag deel uit van een team, maar vindt zelfstandig ook je draai;
  • Je bent leergierig, denkt actief mee en bent een echte aanpakker.

of